Monday 24 January 2011

ROMANIA!

'Desteapta-te romane,si culca-te la loc.'
Dude ca bine au mai zis-o astia de la Altar.
Azi scriu despre Romania.Daaa,Romania,tara de cacat in care traim!Chiar daca as zice ca e o jungla,mai bine zic ca daca ochii tiganilor ar lumina in intuneric as zice ca e New York.
Acum ceva timp eram pe stirile protv.ro,si ca sa vezi,draga,Boc:-'Mi-am luat si eu un iPad ca tot romanul,eeeh!' Bun,adica stai putin,iPad...ca TOT...ROMANUL?! Ma haide sa-ti zic eu cum sta treaba draga Mister Boc,TOT romanul nu are bani sa se cace in centru',iar tu iti iei iPad?Adica ok na inteleg ca esti mare rege haladit in partidul NBDHI(N-avem.Bani.De.Hartie.Igienica),si ca ai bani si iti permiti,dar macar tinetil dracului in servieta aia a ta,si nu mai vorbi aiurea 'ca tot romanul',ca nu toti au asa ceva Bo[c]ule.Copiii sunt rapiti vai de curu' lor ii mint idiotii astia ca'hai vrei sa lucrezi in strainatate sa castigi multi bani,sa o ajuti pe mama cu 3 copii intr-un carut,4 care o tin de fusta,si ceilalti 2 din burta,si taicatu' care e betivan?'Si asa duc ei fetele la prostituat,si baietii la cersit,si daca nu aduc bani,le taie o mana,un picior,un deget,ce el vine lor cheful.
Aa da,banuiesc ca al3lea razboi mondial a sa inceapa in curand,America a dat o anumita suma de bani Romaniei,pentru ce? pentru arme.deci ei planifica ceva.
Pregatitiva pentru razboi>.>...fuck.
Romania,trezeste-te,TE IUBESC!

1 comment: